'Wat eten we vandaag?'

Het is niet altijd eenvoudig om een drukke job te combineren met je gezinsleven, wat vrije tijd en meer. Of misschien heb je weinig inspiratie om iets gezond klaar te maken? Wil je een alternatief voor de ‘hamrolletjes met kaassaus’ of het broodje smos? Wil je eens iets anders, zonder te koken?

Luncherie geeft antwoord op ‘wat eten we vandaag?’.

Een lunchbokaal van ‘Luncherie’ zit boordevol vitaminen en is steeds rijk aan groenten. Omdat we werken met regionale ingrediënten die vaak biologisch geteeld of eerlijk gemaakt zijn, garanderen we een smaakbom. We willen de liefde van de lokale telers of fabrikanten voor hun product, verder zetten en overbrengen in een smaakvolle soep, quiche, lunch, dessert of zoet gebak.

Onze waarden

Over ons

Ik ben Katrijn Foré, mama van Edith, Alice en kleine Flor en gelukkig getrouwd met mijn man Bjorn Vanbillemont.

Als jonge tiener droomde ik er van om kok te worden. Ik volgde 6 jaar Hotelschool in Spermalie te Brugge. Na deze middelbare opleiding, haalde ik mijn diploma Leraar voeding. Ik ging aan de slag in het beroepsonderwijs waar ik kooklessen gaf. Ik werk graag samen met deze jongvolwassenen maar na 9 jaar dezelfde job voelde ik het kriebelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Ik ben gepassioneerd door koken en ben meer en meer gaan inzien dat de herkomst van voeding erg belangrijk is. Het verschil tussen hoeveyoghurt en een potje is enorm. Met liefde gemaakt, dat smaakt! en ‘weet wat je eet!’ zijn hier passende slogans. Ik gruwel van poeders en pakjes en kook steeds eenvoudig vers.

Meer info nodig? Lukt het bestellen niet goed?
Bel gerust op 0472485905 of info@luncherie.be